onsdag den 18. marts 2015

THE MOTHERSHIP


Dekadence, det er vist ordet som bedst beskriver dette monstrum af en bagt kartoffel. Den er bestemt ikke for de kalorieforskrækkede, men jeg plejer altid at sige "når man allerede er igang med at synde, ja så kan man lige så godt gøre det manér". Og til dette citat passer den her kartoffel næsten helt perfekt hvis man ser på de mængder af mættet fedt og salt man har med at gøre i den her opskrift. 

I kan være nogle rigtige mandfolk, og indrømme at i nu engang har lyst til at spise denne kolos  og servere den straight up til aftensmad, eller i kan være nogle små tøsedrenge som mig og placerer en lille grøn salat "on the side". Det ser lidt sundere ud, og ja jeg ved det godt det er 100% synsbedrag, for vi ved jo alle sammen godt at den salat ikke bliver rørt når der ligger en lækker cremet, gylden, og sprød tyksak ved siden af og frister.

The Mothership - 1 pers:

1 stor bagekartoffel
Oliven olie
Salt og peber
½ spsk. smør
3 spsk. chili con carne, gerne en rest fra fryseren eller dage før.
2 spsk. revet cheddar 
1 spsk. cremefraiche 
1 skive bacon
Fint hakket purløg 

Prik kartoflen med en gaffel, og pensel den over det hele med oliven olie.

Krydr nu kartoflen med salt og peber og bag den i ovnen ved 200 grader i en lille time så den er fluffy og mør indeni og sprød uden på.

Lun nu chili con carnen og steg baconet sprødt.

Åben nu kartoflen med en gaffel, krydr med salt og peber og kom en lille smørklat i.

Kom dernæst chili con carnen i kartoflen efterfulgt af osten.

Top til sidst af med cremefraiche og bacon og drys generøst med finthakket purløg.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...