tirsdag den 8. oktober 2013

KALKUN BLT WRAP


I forrige indlæg viste jeg jer den opdaterede udgave af den klassiske BLT sandwich, og den sandwich blev  jo smurt med en let spicy chili mayo. Efter vi havde spist sandwichesne, med største velbehag vel at mærke, var der både en masse grøntsager tilbage samt en del chilimayo og i mit lille forskruede sind betød det altså at vi dagen efter absolut skulle have wraps at spise, men ikke bare en hvilken som helst standard wrap, nej vi skulle have yummilicious kalkun BLT wraps. Ja for det var altså for mig den bedste måde at genanvende resterne på, og så vidste jeg at det var lige præcis den form for restemad som selv mændende herhjemme ville finde spændende.

Wrapsne smøres med chili mayoen 
a
Så kommes alle grøntsagerne på...
a
...efterfulgt af nogle skiver ost...
aa
..og til sidst kommes nogle skiver røget kalkunbryst på sammen med lidt sprødstegt bacon

a
Rulle, rulle, rulle og så er der aftensmad
aaaa


Kalkun BLT wrap - 3 pers:

3 tortilla wraps
2 ½ spsk. chili mayo
6 salatblade
2 tomater, skåret i skiver
9 skiver agurk
1 avocado, skåret i skiver
6 skiver ost
10 - 15 skiver røget kalkunbryst 
½ pk. bacon, stegt sprødt

Fordel mayoen mellem tortillawrapsne og smør den ud i et jævnt lag.

Herefter lægger man først salatbladene efterfulgt af tomat, agurk og avocado.

Tilsidst kommer man to skiver ost i hver wrap samt kalkunpålægget og bacon.

Rul nu wrapsne sammen og del dem i to, og så er det ellers spise tid

5 kommentarer:

  1. Hvad er BLT forkortelse af?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det står for Bacon Lettuce & Tomato :)

      Slet
  2. Uha, de ser gode ud :-D Og de kunne vel og mærket også sagtens gå til en madpakke dagen efter!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja helt sikkert de ville være geniale i en madpakke

      Slet
  3. wraps er bare så lækker i madpakken.. gode og handy!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...