lørdag den 25. juni 2011

BEDRE SENT END ALDRIG

Ok så blev lige fanget i det stress de sidste to eksamener inden sommerferien medførte, så har ikke lige haft tid til at skrive så meget. Men nu fandt jeg lige tiden til at dele de her super lækre pizzaboller som også er virkelig nemme at lave (BONUS!!!)



I sidste uge kunne jeg lige spotte et lille puste rum fra eksamens forberedelserne så hoppede af sted i et tog sammen med kærsten og en masse andre dejlige mennesker og vendte næsen mod Bonbonland.
Det var jo selvfølgelig bare en mere en fantabulous tur, og indgangen vart da også forholdsvis SU-venlig siden der er fri adgang til alle forlystelserne, men da det kom til maden var priserne jo alligevel ret pebrede. Så inden vi tog af sted blev der leget lidt med melet og vupti så havde vi da lige en rigtig lækker madpakke til Bonbonlandsturen der gav alle et mæt smil på læberne

Pizzaboller:
½ pk. gær

½ l koldt vand

Ca. 600 g mel (tog det lidt på slum)

1 ½ tsk. salt

Fyld:
Tomatpuré

Skinke

Ost

Oregano


Rør gæren ud i koldt vand i en skål


Tilsæt mel og salt og rør dejen god sammen (Det skal være en ret blød dej)


Lad dejen hvile natten over i køleskabet*


Næste morgen forvarmes ovnen til 275 grader


Herefter formes bolleren (dejen er stadig meget klæg, så husk at dyppe hænderne i vand hver gang der tages en ny klump dej)


Kom tomatpuré på bollerne og herefter det ønskede pizzafyld


Bages i ca.8 min. herefter skrues der ned for varmes til 200 grader og de bages færdig i ca. 10 - 15 min



* Kan godt laves samme dag, kom bare lidt mere gær i dejen, og brug lunkent vand i stedet for koldt, og lad dejen hæve et lunt sted

0 kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...